Top 5 jocuri de Crăciun

Top 5 jocuri de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a aduna familia sau prietenii în jurul unor jocuri de societate vesele și interactive. În cele ce urmează, www.joc.md vă prezintă un top al celor mai interesante jocuri pentru Crăciunul anului 2017, potrivite deopotrivă pentru copii și adulți.

#5 Pengoloo

Un joc de memorie și interacțiune în care trebuie să găsești ouăle ascunse sub pinguini de culorile pe care le indică zarurile. Primul jucător care ajunge să plaseze 6 pinguini pe propriul iceberg câștigă. Vei alege pinguinii din centru sau vei încerca să furi un pinguin de la un alt jucător? Alegerea îți aparține.

Pinguinii Pengoloo sunt atât de simpatici încât atunci când nu joci cu ei, îi poți utiliza ca decorațiuni sub brăduțul de Crăciun :)

Pinguinii Pengoloo sunt aici

#4 Dixit

Bestsellerul Dixit și-a lărgit gama cu noi extensii în 2017. Este un joc ideal pentru petreceri în familie sau cu prietenii. Tablourile suprarealiste de pe cărțile de joc stimulează creativitatea și generează asocieri neașteptate, de multe ori foarte vesele. Regulile se învață timp de 5 minute, iar jocul durează atât cât dorești. Totul depinde de imaginația jucătorilor!

Jocul și extensiile sale pot fi găsite aici

#3 Camel Up

În Camel Up jucătorii sunt spectatorii unei curse de cămile care are loc în jurul unei piramide din Egipt. Cămilele se întrec, se urcă una peste alta, se cară în spate, iar jucătorii mizează care cămilă va termina etapa sau cursa prima. Un joc tridimensional foarte frumos realizat și ilustrat, ușor de învățat, rapid și foarte vesel pentru a vă distra și încălzi în serile de iarnă.

Cămilele din Camel Up te așteaptă aici.

#2 Mysterium

Dacă vă place Dixit, acesta este următorul nivel. Mysterium este un joc de asocieri în care jucătorii caută să identifice autorul, locația și obiectul unei crime în baza indiciilor vizuale pe care le oferă „fantoma”. Este un joc cooperativ, în care jucătorii au un interes comun și contribuie împreună la rezolvarea misterului.

Este atât de captivant, încât echipa www.joc.md a jucat Mysterium de mai multe ori în noaptea revelionului 2017 și cu siguranță îl vom rejuca în acest an :)

Jocul Mysterium și extensia sa sunt aici.

#1 Ice Cool

Apărut în 2016, jocul Ice Cool a fost localizat în limba română în acest an și ne-a cucerit pe loc. Acest joc este de fapt o întreagă școală de pinguini într-o cutie. Pinguinii aleargă dintr-o cameră în alta ca să strângă peștii și să evite să fie prinși de paznic. Un joc foarte vesel de dexteritate, în care câștigă cei mai abili pinguini.

Ice Cool este magic - impresionează din momentul când este asamblat pe masă și se potrivește ideal cu atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

Iată și un spot video care suprinde foarte bine originalitatea jocului Ice Cool, pe care îl găsești aici:

2 Comments

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.