Roata norocului Mărește

Roata norocului

Produs nou

490,00 MDL

More info

Jocul “Roata norocului” este unul dintre cele mai populare jocuri de societate. Acest popular joc de societate va poate scoate din monotonia unei zile de sambata si va poate inveseli serile pe care le petreceti alaturi de familie sau de prietenii dragi.

Jocul de societate “Roata norocului” poate fi jucat si online insa nimic nu se compara atunci cand este jucat in mod normal. Pe langa faptul ca “Roata norocului” este un deosebit joc de societate, este considerat si un veritabil joc educativ, fiind apreciat atat de catre cei mici, cat si de catre cei mari.

Care sunt regulile jocului “Roata norocului”?

Jocul de societate “Roata norocului” nu este deloc un joc dificil, iar norocul se imbina fara doar si poate cu strategia si tocmai din acest motiv jocul este considerat unul educativ in adevaratul sens al cuvantului. Fiecare jucator trebuie sa incerce sa castige cat mai multi bani, insa partea distractiva incepe abia in momentul in care jucatorii trebuie sa isi administreze castigul simbolic si sa il investeasca intr-o locuinta pe care vor fi nevoiti sa o intretina. Castigator este desemnat jucatorul care acumuleaza primul suma de 1000 lei si reuseste sa isi cumpere locuinta si sa o amenajeze. Regulile jocului “Roata norocului” nu sunt deloc greu de urmat, ci se poate spune mai degraba ca acest joc reprezinta o transpunere in plansa a vietii fiecaruia dintre noi. Toti jucatorii pot experimenta situatii care mai de care mai diferite si mai inedite. Exista si variante mai simple ale jocului “Roata norocului”, special concepute pentru cei mai mici.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Roata norocului

Roata norocului