Latest Comments

Cu ce să încep?

Atunci când alegi primul tău joc de societate, orientează-te spre jocuri recunoscute, care au multe aprecieri pozitive pe forumurile de specialitate. O direcție bună îţi poate da ratingul jocurilor de pe cel mai mare site internaţional al pasionaţilor de jocuri de societate, www.boardgamegeek.com.

Un lucru foarte important este să eviţi jocurile prea complexe la început. Foarte multe jocuri populare sunt prea complicate pentru jucătorii începători, ceea ce te poate dezamăgi dacă nu ai destulă experienţă. În plus, nu uita că aceste jocuri sunt practicate în grup şi va trebui să explici regulile şi prietenilor tăi, care probabil nu vor avea foarte multă răbdare :)

De asemenea, decide ce ţi-ar plăcea cel mai mult să faci într-un joc. Există jocuri de comunicare, jocuri de petrecere, jocuri de negociere, jocuri de deducţie, jocuri de amplasare strategică, jocuri economice, jocuri de combinare a cărţilor, jocuri de simulare a luptelor armate, jocuri de dezvoltare a civilizaţiilor, jocuri cooperative, jocuri de aventură, până şi jocuri intergalactice.

 

Pentru orice sfat, nu ezita să ne contactezi la telefon sau prin intermediul acestui formular.

Poți de asemenea consulta şi acest Ghid Board Games pentru Începători.

 

Alte răspunsuri:

Ce sunt jocurile de societate?

Cum comand?

De la cine cumpăr?

Cum plătesc şi cum se livrează produsele?

Unde văd toate jocurile?